info@karti.com.mk

Почитувани деца и родители,

Оваа година 49-то издание на најочекуваниот детски фестивал во Македонија “Златно Славејче” ќе се одржи на: 23 и 24 Ноември 2019 во салата на Македонска Филхармонија, сите претстави се со почеток од 11:00, 13:00 и 17:00h

Ветуваме одлична забава и атмосфера со специјални ефекти. 

Цената на билетите до 15.11.2019 е 250 денари а од 16.11.2019 цената се менува на 300 денари.