+389 (0)2 3080 111 info@karti.com.mkПродажни места

Покрај опцијата за лесно и брзо купување по електронски пат, карти може да купите и во салоните на:

 • Југотон
 • Билетарата на Универзална Сала
 • Тобако Југодрво 
 • Тобако 2 Аеродром
 • ТА Атлантик Турс Скопје
 • ТА Атлантис Скопје - ТЦ Бисер
 • ТА Атлантис Скопје - Центар
 • ТА Атлантис Скопје - Чаир
 • TA Скала Травел - Струмица 
 • Кафе Бар Концепт Струмица
 • ТА Атлантис Струмица
 • TA Ана Турс - Битола
 • ТА Атлантис Битола
 • ТА Атлантис Охрид
 • TA Глобус - Охрид
 • ТА Атлантис Тетово
 • Кафе бар Монако - Тетово
 • Кафе бар Coffee Lab - Штип
 • ТА Атлантис Штип
 • TA Мерион Травел - Куманово
 • ТА Меридијан - Кичево
 • TA Атлантик Турс - Кавадарци
 • TA Бран - Прилеп
 • Тобако Вона 5 - Гостивар
 • ТА Атлантис Велес
 • ТА Атлантис Радовиш

Преку овие продажни места картите стануваат достапни за клиенти од речиси сите градови во Македонија.

Детални информации за продажните места може да најдете на мапата.