info@karti.com.mk

ЗЛАТНА БУБАМАРА НА ПОПУЛАРНОСТА 2024

февруари

22

1200-2000 мкд

20:00

СЦ Борис Трајковски

ЗЛАТНА БУБАМАРА НА ПОПУЛАРНОСТА

Под мотото „Кој чека ќе дочека“, нашата омилена манифестација влегува во својот  27-ми мандат

На сцената повторно ќе ги видиме најголемите музички звезди од Македонија и регионот, не очекува незаборавна сатира, хумор и насмеани лица.

Влезот ќе биде дозволен и за посетители со стари лични карти и пасоши, за кои ќе има организирано колективно фотографирање, делење образци и потписи.

Златна Бубамара – незаборавен момент  кој се случува еднаш, а се раскажува со децении    

Дојдоа времиња кога е полесно да дојдете до  карта за Бубамара - отколку до лична карта

Да се чекираме на бубамарскиот лет број 27.