info@karti.com.mk

Златна Бубамара на Популарноста

февруари

27

Распродадено мкд

20:00

А1 Арена Борис Трајковски

Во четврток, 13ти февруари, во 12:00 часот ќе започне продажбата на билетите за Златна Бубамара на Популарноста.

Интересот е преголем затоа бидете подготвени!