info@karti.com.mk

ZELJKO BEBEK

јули

18

1000 мкд

20:00

Антички Театар , Охрид

                                                                                                      

Жељко Бебек на Антички Театар во Охрид.

Жељко Бебек слави 50 години кариера во Охрид ✨
Легендарниот изведувач кој слави 50 години кариера, доаѓа во Охрид за овој повод!
Јубилејниот концерт ќе се одржи на 18-ти Јули 2024 година во прекрасниот Антички Театар.
Привилегија е да уживате во најголемите хитови на Жељко Бебек, еден од највлијателните артисти на балканскиот регион во изминатите 50 години.