info@karti.com.mk

ZELJKO BEBEK 17.07

јули

17

800 мкд

20:00

Ракометно игралиште - Битола

                                                                                                                                                                                                                          

Легендарниот музичар доаѓа во Битола 🤩


Жељко Бебек во Битола со својата јубилејна турнеја по повод 50 години кариера ✨
Концертот ќе се одржи на 17-ти Јули 2024 година на Ракометно Игралиште.

Влезници можете да набавите на следните локации:

-продажната мрежа на Мк тикетс 

- ДИМПО тобако (Нов пазар, Ленски мост, Грозд)

- Tobacco Brothers (Широк Сокак) 

- на онлајн линкот 

Привилегија е да уживате во најголемите хитови на Жељко Бебек, еден од највлијателните артисти на балканскиот регион во изминатите 50 години.Сцена Продукција 🇲🇰.