+389 (0)2 3080 111 info@karti.com.mkЗЏМ БИГ БЕНД

јули

19

300 мкд

20:30

Долни Сарај, ОхридЗЏМ БИГ БЕНД 

 Охридско Лето 2017

Концерт
ЗЏМ – Биг Бенд Оркестар, Македонија
диригент: Емин Џијан, Македонија