info@karti.com.mk

WHEN IN KRUSEVO 2024

јули

05-07

600 мкд

10:00

Krushevo

                                                                                                         

Драги пријатели,

Оваа година Outdoor festival When in Krusevo 2024 е закажан за 05.07-07.07.2024 гдоина. Се враќаме со нови сили, хуманитарен карактер и посебен фокус на инклузивност на маргинализираните групи.

Ви највуваме многу адреналин, забава и дружење – планински, велосипедски и адреналински тури, крос кантри велоспиедска трка, параглајдинг, кајак, SUP, концерти на отворено, детски игри, кампинг и chillout зона на Крушевското езеро, музејски тури, саем на храна и пијалоци, бројни изненадувања и многу, многу позитивна енергија и љубов!

Придружете ни се во нови авантури и заедно да создадеме нови спомени.🤸🏻‍

Сите сте добредојдени во Крушево! 🍀

*Со секој купен онлајн билет донирате 100 денари на социјално ранливи категории во Крушево.

Напомена:
Со секој купен билет задолжително пријавување на google формата во прилог:

When in Krusevo 2024