info@karti.com.mk

When in Krushevo

јуни

24-26

500 мкд

18:00

Крушево

 

When in Krushevo

Драги пријатели,
Среќни сме што и оваа година повторно се враќаме со стариот добар формат на најдобрато outdoor дружење во најoutdoor градот на Балканот!
Outdoor festival When in Krusevo 2022 е закажан за 24/26 јуни, вклучува планински, велосипедски и адреналински тури, камп зона, трка 5км, концерти на отворено и размена на многу позитивна енергија!

*со секоја купена 4та карта добивате една гратис!