info@karti.com.mk

When in Krusevo 2021

август

06-08

500 мкд

12:00

Крушево

Драги пријатели,

Среќни сме што и оваа година повторно се враќаме со стариот добар формат на најдобрато outdoor дружење во најoutdoor градот на Балканот! 

Outdoor festival When in Krusevo 2021 е закажан за 6/8 август, вклучува планински и адреналински тури, камп зона, концерти на отворено (конечно!!!) „чилање“ и размена на мнооогу позитивна енергија! 

 

Драги пријатели,

Среќни сме што и оваа година повторно се враќаме со стариот добар формат на најдобрато outdoor дружење во најoutdoor градот на Балканот! Image removed by sender. 🤗Image removed by sender. 🤘Image removed by sender. 🍀

Outdoor festival When in Krusevo 2021 е закажан за 6/8 август, вклучува планински и адреналински тури, камп зона, концерти на отворено (конечно!!!) „чилање“ и размена на мнооогу позитивна енергија! Image removed by sender. 🏃‍♀️Image removed by sender. 🏄‍♂️Image removed by sender. 🧗‍♀️Image removed by sender. 🚵‍♀️Image removed by sender. 🎤Image removed by sender. 🎸Image removed by sender. 🥁