info@karti.com.mk

WDSF SKOPJE OPEN & SKOPJE OPEN GRAND PRIX 

21.10.2023 

WDSF SKOPJE OPEN 2023 

Натпревар на најдобрите танцови двојки и солисти од светот на спортското танцување со натпреварувачи од Хонг Конг, Словенија, Грција, Турција, Србија, Чешка, Индија, Полска, Бугарија, Кинески Тајпеј и се разбира домашните претставници кои ќе имаат можност пред домашната публика да си ги одмерат силите со ѕвездите од светот на спортскиот танц. 

22.10.2023

SKOPJE OPEN GRAND PRIX 2023 

Меѓународен танцов натпревар во сите натпреварувачки танцови дисциплини.