+389 (0)2 3080 111 info@karti.com.mkВокална Магија

февруари

22

од 300 мкд

20:00

Македонска филхармонијаВокална Магија 

vokalna magija - makedonska filharmonija 

Диригент: Емил Табаков (Бугарија)

Солист: Милан Силјанов –баритон (Македонија/ Швајцарија)

Програма:

Г. Малер: Магичната хорна на момчето

Д. Шостакович: Симфонија бр. 6 h-moll op.54