info@karti.com.mkВладимир Четкар Соул-Џез-Фанк Ансамбл

јануари

23

500 мкд

21:30

Станица 26Владимир Четкар Соул-Џез-Фанк Ансамбл во Станица 26, Скопје

 vladimir cetkar

Концерт на Владимир Четкар Соул-Џез-Фанк Ансамбл во Станица 26 во Среда, 23 Јануари
За прв пат пред македонската публика Владимир Четкар ќе се претстави со 10-то член бенд!
Во организација на 3Gonga.

Почеток 21:30
Карти во екстремно ограничени бројки, почетна цена за карта 500 денари.