info@karti.com.mk

VECERA SO NEPOZNAT

јуни

01

1200 мкд

18:00

Koce Metalec-Zelezara, Skopje

                                                                                                         

Вечера со непознат 🍲🌮🍷

 

Препуштете се на кулинарска авантура „Вечера со непознат“ во Коце Металец 1, како дел од програмата на КомшиLOOK!


Придружете ни се на вечера со вкусни јадења и прекрасен разговор додека домаќините ги отвораат своите станови за да создадат уникатно искуство за вечера само за вас! Во придружба на талентирани готвачи, подгответе се за вкусови подготвени со љубов и креативност. 


„Вечера со непознат“ е социјален експеримент дизајниран да создаде нови врски, да воспостави значајни контакти и да поттикне чувство на заедништво преку споделување на заеднички оброк и разговор во домашен амбиент.


Местата се ограничени, затоа резервирајте го вашето место сега за да уживате во вкусната храна и вино!


По вечерата, вашите домаќини ќе ве водат низ остатокот од богатата програма во КомшиLOOK!


Kупете ги вашите билети уште денес и подгответе се да вкусите, да наздравите и да се поврзете со нови непознат пријатели! 


Контакт: 071 216 820