info@karti.com.mk

Вечер со Благој Нацоски

февруари

04

400 мкд

20:00

Национална опера и балет

Концерт на тенорот Благој Нацоски

„ВЕЧЕР СО БЛАГОЈ НАЦОСКИ – ПРВИТЕ 20 ГОДИНИ“

04.02.2023г. Салон на Национална опера и балет, 20.00ч.

Пијано соработник: Јанинка Невчева

Гости:
Наде Талевска Спасовска – 
сопран

Васко Здравков – баритон

Водител: Огнен Јаневски