info@karti.com.mk

Tribute Night Bjelo Dugme

јуни

03

300 мкд

21:00

Аква парк Аквабела Ресорт, Штип

Tribute Night Bjelo Dugme

Почеток на летната сезона со настан во чест на легендарните “Bjelo Dugme”, како еден од највлијателните рок бендови на поранешна Југославија. Ајде да уживаме и да ги пееме сите заедно хитовите со кој растевме и пораснавме.
AQUA BELLA Resort, Штип. Ве очекуваме во Сабота, 3 Јуни 2023 во 21:00.