info@karti.com.mk

ТИКВЕШКИ ВИНСКИ САЛОН

декември

16

200 мкд

12:00

Ангропромет Тиквешанка

ТИКВЕШКИ ВИНСКИ САЛОН

Повелете на петтитот Тиквешки вински салон каде ќе имате можност да посетите 40 мали винариии да пробате вино од над 250 етикети и да се дружите со оние кои со сопствени раце оваа божествена голтка ја ставаат во шише, само за Вас.

Ќе имате можност да дегустирате и 50 видови на ракија од 10 регистрирани дестилерии.