info@karti.com.mk

The Taste of Awards 2023

октомври

05

1500 мкд

18:00

Хотел Double Tree by Hilton

The Taste of Awards 2023

Петтото издание на GrandVin 2023 или "Големо Вино" е фокусирано на интернационално наградените македонски вина во 2022/23 година.
Настанот е насловен како "Вкусот на Наградите 2023" - The Taste of Awards 2023, и ќе се одржи традиционално во хотелот Хилтон - 55Бар на 05 Октомври 2023, со почеток 18:00 часот. 
Посетителите ќе имаат можност да ги вкусат најдобрите домашни вина кои освоија престижни награди на светски познатите меѓународни натпревари како што се: DWWA, CMB, IWC, IWSC, Mundus vini, BIWC ... “