info@karti.com.mk

TFA MACEDONIA TRIALS

август

04-05

3135 мкд

09:00

Градски Стадион - Прилеп, Прилеп

                                                                                       

ДАЛИ СТЕ ПОДГОТВЕНИ ДА ЈА ЗГРАБИТЕ МОЖНОСТА ДА ИГРАТЕ ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУДБАЛ?

Покажете го вашиот фудбалски талент и добијте шанса да ја обезбедите вашата иднина! Учесниците кои се истакнуваат во фудбалските проби имаат многу да добијат. На успешните играчи ќе им биде понуден професионален фудбалски договор. Заедно со овој посакуван договор, тие ќе добијат сеопфатен пакет за играч.

Придобивките продолжуваат, бидејќи на овие играчи им се обезбедува сместување, храна и превоз додека се во Дубаи. Притоа постојат различни бонуси дизајнирани да ја наградат нивната изведба на теренот. Овие бонуси вклучуваат награди за играње, учество во почетните 11,обезбедување победи, па дури и за замена. Оваа можност е сеопфатен пакет за оние кои сакаат да ја започнат својата професионална фудбалска кариера.

+971509148764 - Достапно на WhatsApp

Одредби и услови за настанот:

1. Превоз: Сите учесници се единствено одговорни за уредување и обезбедување на сопствен превоз до и од наведеното место.

2. Лични работи: од учесниците се бара да донесат свои шишиња со вода и  строго се советуваат да не очекуваат одредби на местото на одржување.

3. Кодекс на облекување: Влезот ќе биде дозволен само на оние кои се придржуваат до спортска или фудбалска облека. Неуспехот да се усогласи тоа може да резултира со одбивање на учество.

4. Политика за рефундирање: со учество на овие проби, учесниците изрично се откажуваат од сите права што можеби ги имаат за рефундирање, било да е тоа за таксите за настанот или било какви поврзани трошоци.

Одрекување:1. Само еден билет е дозволен по учесник за секоја сесија на даден ден. Ограничени места се достапни за секоја сесија.

2. Ќе биде избран минимум еден победник од целиот настан.

3. Вредноста на Професионалниот Договорот се проценува на 15.000долари.

Ве молиме имајте предвид дека ова не претставува парична награда или директна парична корист.

Услови и правила за пробата:

Природа на пробите: Играчите и родителите признаваат дека пробата е исклучиво за идентификација на таленти и не е наменето како програма за развој наобука.

Играчите и родителите признаваат дека со победата на ова проба добивате шанса да добиете професионален договор.

Купување билет:

Плаќањето за пробни билети не гарантира избор, со максимум само 1 до3 добитници.

Со купување на билети, играчите и родителите го овластуваат својот договор со овие услови. Откако ќе се купи билетот, не може да има трансфер или рефундирање.

Обзервации на тренерот: Тренерите можат да земаат белешки и да подготвуваат извештаи за времена судењето за цели на евалуација.

Времетраење на пробата: Пробниот настан трае 2 часа. Пробниот период по изборот е 30 дена

Јазик: Пожелно е познавање на англиски јазик за ефективна комуникација.

Политика за повреди и присуство:  Влезниците нема да бидат вратени ако играчот се повреди пред пробите или не присуствува, под никакви околности.

Откажување од страна на TFA: Во случај на откажување од страна на TFA, таксите за билети ќе им бидат вратени на играчите, но трошоците за обработка ќе бидат одбиени.

Исполнување на барањата: Неисполнувањето на сите барања ќе го дисквалификува играчот од присуство на сесијата и ќе ги поништи сите барања за рефундирање.

Услови за Пасош:  Учесниците мора да поседуваат валиден пасош за да присуствуваат на проби во Дубаи.

Медицинско покритие: Играчите мора да имаат соодветна медицинска покриеност за да учествуваат во оваа проба.

Со купување билети и учество во пробата, играчите и родителите се согласуваат да се придржуваат до овие услови наведени во TFA.