info@karti.com.mk

Teodora Dzehverovic, Ema Radujko, Kali 28.07.2024

Јули

28

600 мкд

20:00

Плажа Горица 3 / поранешна Немо, Охрид

                                                                                  

 

                                                                                                                       OHRID MUSIC WEEKEND

Подгответе се за второто издание на најдобриот летен настан OHRID MUSIC WEEKEND!! 

 
На 28 Јули на плажата Горица 3 / поранешна Немо ни гостуваат најголемите балкански ѕвезди Теодора Џехверовиќ, Ема Радујко и КАЛИ 


Влезниците се веќе достапни онлајн на www.karti.com.mk ,  и добро познатите продажни места ширум републиката!!!


Информации и резервации 077 532 999