info@karti.com.mk

TEODORA DZEHVEROVIC

јуни

22

600 мкд

21:00

Ракометно игралиште - Битола, Битола

                                                                                                            

Овој јуни за првпат во Битола ни гостува една од најголемите балкански ѕвезди во моментов TEODORA DZEHVEROVIC!!!

Подгответе се за спектакуларен концерт и промоција на новиот албум!

Сабота 22 јуни
РАКОМЕТНО ИГРАЛИШТЕ Битола
Старт: 21:00Промотивна почетна цена на влезници 600 денари!