info@karti.com.mk

ТЕА ТАИРОВИЌ 15.06

јуни

15

800 мкд

23:00

De Facto, Gevgelija

                                                                                                                

Во сабота на 15 јуни топлиот југ на Македонија ќе ја угости најголемата Балканска ѕвезда ТЕА ТАИРОВИЌ@tea_tairovic !!!

Клуб ДеФакто

Старт: 23:00