info@karti.com.mk

TEA TAIROVIC

јули

12

600 мкд

20:00

Парк Могила, Прилеп

                                                                                                             

                                                                                  Прилеп повторно станува регионален центар на големите музички случувања!!!

Во петок на 12 јули на стадионот во паркот на Могилата на непобедените ни гостува најголемата балканска ѕвезда TEA TAIROVIC !!!
Продажбата на влезници започнува во понеделник 3 јуни по промотивна почетна цена од 600 денари во добро познатите продажни места ширум републиката!!!
Информации и резервации 077 532 999