info@karti.com.mk

ТАНГО ПРИКАЗНА 05.11.24

октомври

05

400 мкд

20:00

Центар за култура-Струмица

                                                                                                      

КОНЦЕРТНА ТУРНЕЈА  „ТАНГО ПРИКАЗНА“ 😍

Почитувани љубители на извонредната уметност – музика и танц,
Имаме чест да Ве поканиме на нашата турнеја Скопје - Битола - Струмица со едно неповторливо музичко искуство! 🥳
Концертите ќе се одржуваат според следниот редослед:
- На 14 мај 2024, вторник во 20:30 часот, Ве очекуваме во Салон 19:19, Скопје
- На 12 јуни 2024, среда во 20:00 часот, Ве очекуваме во Офицерски Дом, Битола
- На 05 октомври 2024, сабота 20:00 часот, Ве очекуваме во Центарoт за Култура, Струмица
На ова магично музичко патување, ќе бидете запознаени со извонредниот музички состав “AGOGIC”, чии звуци истовремено ќе ве разнежнат и ги задоволат Вашите сетила.💛
Составот  “AGOGIC” повеќе од 14 години го обогатува музичкиот свет со своето уметничко изведување кое ќе го почувствувате во секоја нота.
Додека ја слушате нивната изведба, Ве покануваме да уживате во сценскиот настап на Владанка и Онур Мок  од “Centеr 213”, кои веќе 10тина години се занимаваат со Аргентинско Социјално Танго.❤️
Бидете дел од ова незаборавно искуство на музичката емоција и страст!😘