info@karti.com.mk

Тамара

јули

29

500-700 мкд

22:00

Антички Театар Охрид

 

Конечно!Концертите кои долго ги очекувавте!

Под отворено небо со поп дивата Тамара Тодевска

Со задоволство ве каниме на музичките настани кои ќе го обележат летото- два спектакуларни концерти на македонската поп дива Тамара Тодевска, под отворено небо.

По големиот успех на Евровизија  и година и пол без нејзините најдобри забави, конечно ќе ги пееме во живо „Proud”, „Тажна љубов, среќна песна”,„1003”, во Охрид и Хераклеја.