info@karti.com.mk

Tale of Us

март

27

600 мкд

22:00

А1 Арена Борис Трајковски

Tale Of Us во Скопје

 

Најбараното дуо на светската електронска музичка сцена Tale Of Us заедно со Denis Horvat, на 27 март ни доаѓаат во Скопје!