info@karti.com.mk

Таксират #25

декември

07

800 мкд

20:00

СЦ Борис Трајковски

Таксират #25

Го резервираме 7 декември за Главната вечер на јубилејниот 25-ти Таксират Фестивал!

Првиот потврден изведувач се хрватските рокери, контроверзните – LET 3!

Гласните критичари на системот со провокативни текстови, својот екстравагантен сценски настап ќе го претстават годинава во Скопје! 

Билетите за Таксират 25 се достапни во ограничена количина по екстра промо цена од 500 денари!