info@karti.com.mk

Таксират #23

декември

07

1000 мкд

20:00

А1 Арена Борис Трајковски

Таксират #23

📅  На 7 декември 2021 во СЦ Борис Трајковски во Скопје се собираме на главната вечер на ТАКСИРАТ Фестивал • едиција #23.

🎁 ПРОМО-цена: 500 денари (ограничен број)
Настапуваат:

📢 PARTIBREJKERS

📢 SANATORIUM

📢 Z++

📢 Ann Clue

📢 Boris Brejcha

📢 Мизар

📢 Crni Cerak

🔜и други музички ѕвезди кои ги објавуваме во секој следен ден.

*Таксират ќе се одржи согласно сите мерки/протоколи за организирање настани во затворен простор.