info@karti.com.mk

Таксират 2022

декември

07

800 мкд

19:30

А1 Арена Борис Трајковски

ТАКСИРАТ ФЕСТИВАЛ #24

Ситуацијата излезе надвор од контрола, ние сме…

На 24-то издание на ТАКСИРАТ фестивал, главна вечер во Арена Борис Трајковски – Скопје, 7 декември 2022!

Скопје: ЛитератураМК – City Mall, ЛитератураМК – East Gate, ЛитератураМК – Веро Центар, Литература – ТЦ Буњаковец, ЛитератураМК  – ул. Македонија, Југотон ГТЦ 1, ЈК Травел – ТЦ Бисер
Велес: Унисон
Прилеп: ТА Бран
Куманово: Тобако Агора
Тетово: Тобако Монако, Гранд Тобако
Гостивар: Тобако Вона 5, Тобако БнБ
Охрид: ТА Вис Пој
Битола: ЛитерараМК, Tobacco Brothers
Струмица: ЛитератураМК , ТА Сафари
Радовиш: ТА Халкидики