info@karti.com.mk

ТАЈНАТА НА КУКЛАРОТ

јуни

11

350 мкд

19:30

Национална Опера и Балет, Скопје

                                                                                                 

Балетско студио Балерина ви ја претставува детската балетска претстава ” Тајната на кукларот “

Приказна за куклар кој чува голема тајна за своите кукли , и деца кои се љубопитни за истата. Прикажано преку танц од членовите на студио Балерина, а раскажана од децата од студиото за актерска игра “Прва проба”. И за крај ќе испратиме порака до сите деца и родители со песна и настап од највеселите “Поточиња”.
Кореографија и режија: Кала Каревски
11.06. од 19:30ч во НОБ.

 Цена на билет: 350 денари