info@karti.com.mk

Sven Vath

декември

08

500 мкд

22:00

А1 Арена Борис Трајковски

Sven Vath - Таксират #21 

Sven Vath

Таткото на рејверските афтерпартиња „Папа Свен“, за затворање на ТАКСИРАТ 21. 

Магионичар кој повеќе од 35 години ја изведува својата илузија исклучиво na грамофони. 

На 8-ми декември Свен Вет ќе ја изведе својата незаборавна возбудлива магија со долг целовечерен сет во СЦ Борис Трајковски.

Да го превртиме Скопје наопаку!