info@karti.com.mk

Summer Wine

јули

04

1000 мкд

17:00-23:00

Летна тераса ресторан Воденица-Мулино

 

Винска дегустација на преку 150 вина, претежно од домашни винарници, следени со ладни и топли закуски од ресторанот Воденица-Мулино.
Нови берби и нови вина во пресрет на летото.
Датум: 04 Јули 2021 (недела)
Време: 12:00 – 21:00
Локација: Летна тераса ресторан Воденица-Мулино
Влезница: 1000,00 ден
Забелешка: Настанот ќе се организира во склад со актуелн ите Ковид протоколи. Бројот на влезници е лимитиран.