info@karti.com.mk

Страјк @ Таксират

декември

02

300 мкд

20:00

МКЦ

Страјк @ Таксират 2.0

strajk na taksirat mkc 

Организатор на настанот: Пасворд Продукција

Конечно: Концерт на СТРАЈК!!!
Сурово искрен е врвниот андерграунд хип-хоп, а таму со посебен респект и моќен израз, 
сурово искрено твори еден и единствен Strajk Oficijalen Profil!

Прв пат евер со самостоен настап во живо:
2-ри декември, МКЦ, Скопје!