info@karti.com.mk

СТРАЈК на Таксират 22

октомври

03

400-600 мкд

20:00

А1 Арена Борис Трајковски

СТРАЈК на Таксират #22

Врвот на домашната хип-хоп сцена - Страјк , заедно со својата екипа, доаѓа на Таксират #22 да ни раскаже за луѓе и вредности зачувани во музејот на улични уметности! По рекордно распродадениот прв соло концерт пред две години, Страјк повторно на сцената на Таксират Фестивал на 23-ти октомври! 

Согласно протоколот за реализирање на настани во затворен простор, билетите се строго ограничени и исклучиво за седење, а салата е соодветно приспособена за одржување на настан според сите мерки наведени во протоколот. Задолжително е носење на маска, дезинфекција и одржување растојание во текот на целиот настан.