info@karti.com.mk

Sting

јуни

02

1500 мкд

20:00

Арена Филип Втори

STING

 

Драги пријатели,

Пред да Ви ги соопштиме техничките детали за најголемото шоу во историјата на Скопје и Македонија, би сакале да посветите внимание на следново.Иако се работи за стадионски концерт, влезниците за концертот на Sting кој ќе се одржи на 02-ри јуни 2019 година во арената „Филип Втори“, сепак ќе бидат во строго ограничен број.