info@karti.com.mk

НЕКОЛКУ ВАЖНИ ТОЧКИ:

- Добивате сертификат за успешно завршување на курсот

- Курсевите се одржуваат онлајн, секој пријавен ќе биде контактиран со повеќе информации

- Секој пријавен ќе добие упатство за онлајн курсот

* Повеќе информации за курсевите може да најдате на

 https://sourcemxacademy.mk/