+389 (0)2 3080 111 info@karti.com.mkСОН НА ЛЕТНАТА НОЌ

август

05

300 мкд

21:00

Предворје на црква Св. СофијаСОН НА ЛЕТНАТА НОЌ - Охридско Лето 2017

Премиера на театарска претстава „Сон на летната ноќ“ од Вилијам Шекспир во режија на Џон Блондел во продукција на НУ  Народен театар Битола, Р. Македонија