+389 (0)2 3080 111 info@karti.com.mkСон на летната ноќ

март

13

300 мкд

20:00

Театар КомедијаСон на летната ноќ 

son na letnata nokj - teatar komedija 

„Сон на летната ноќ“ е комедија - пасторала во која се преплетуваат три приказни, преку кои ќе ги видите љубовните искушенија на четворицата млади пријатели, ќе зирнете во спалната соба на богововите и ќе бидете сведоци на една волшебна ситуација кога Титанија ќе се вљуби во магаре...