+389 (0)2 3080 111 info@karti.com.mkСоломун во Скопје

септември

22

800 мкд

22.59

Средно ВодноИзвестување: Локацијата на одржување на настанот е променета. Новата локација е паркингот на хотелот „Средно Водно“.

Solomun во Скопје!

Win Music Freedom забавите продолжуваат со повторното гостување во Македонија на светскиот суперстар DJ и продуцент Solomun.
Заедно со него ќе настапат и Johannes Brecht и Lehar.