info@karti.com.mk

СОЛО КОНЦЕРТ НА МАНУ ЧАО 24.10.2019

октомври

24

800 мкд

22:00

МКЦ

СОЛО КОНЦЕРТ НА МАНУ ЧАО

Таксират Фестивал

 

Taksirat Festival presente  и по стоти и по прв пат и засекогаш !!!

 

                                      El Chapulin solo  

Тој не ги пишува само своите песни. Toj едноставно ги живее.

Не го пишува својот живот. Toj тоа го пее.

Мanu не спие. Сонува.

 

El Chapulin solo ( Manu Chao acoustic) се: Manu Chao - вокал и гитара, Luciano Falico -  гитара и Mauro Mancebo - бонго.

Ова трио сака, во интимна атмосфера и акустична варијанта, да ги сподели нивните нови и постари песни... Seeds of freedom, Vida Tombola, Siverie, Mala Vida...

Само за 800 луѓе, МКЦ, 24 Октомври