info@karti.com.mk

SKOPJE WINE SALON 2018

Скопскиот вински салон 2018 ќе биде отворен за посетители на 30 ноември (петок) од 16 до 20 часот и 01 декември (сабота) од 14 до 20 часот.
Скопскиот вински салон 2018 ќе биде отворен за посетители на 30 ноември (петок) од 16 до 20 часот и 01 декември (сабота) од 14 до 20 часот.

РАБОТНИЛНИЦИ:

Напомена: За да присуствувате на работилницата, покрај влезницата за работилницата потребно е да имате и дневна влезница за винскиот салон.

Meeting room A+B, Marriott Hotel 30.11.2018 18:30h - 19:30h "проф. Д-р Горан Миланов М-р Сандра Георгиевска"
Жељко Гармаз Meeting room D, Marriott Hotel 30.11.2018 18:30h - 20:00h
Ивана Симјановска Meeting room A+B, Marriott Hotel 01.12.2018 14:30h - 15:30h
Д-р Дане Јованов, Митја Херга Meeting room A+B, Marriott Hotel 01.12.2018 16:00h - 17:00h
Игор Луковиќ Meeting room D, Marriott Hotel 01.12.2018 17:30 - 18:30

Скопскиот вински салон 2018 ќе се одржи на 30 ноември и 01 декември во хотелот Мериот во Скопје. Овој вински салон е организиран од група вински критичари, судии и ентузијасти под закрилата на Здружението на вински консултанти и едукатори "Калем-ење". 

Единствена можност да дегустирате повеќе од 300 вина од над 30 винарии од земјава и странство кои ќе бидат изложувачи со купување на еднодневна карта за салонот која чини 490 денари.

Скопскиот вински салон 2018 ќе биде отворен за посетители на  30 ноември (петок) од 16 до 20 часот и 01 декември (сабота) од 14 до 20 часот.