+389 (0)2 3080 111 info@karti.com.mkSeun Kuti & Egypt 80

Март

31

500 мкд

23:00

Станица 2631March'17
почеток - 23:00h
SEUN KUTI & EGYPT 80

Билети во предпродажба oд 20март до 27март по цена од 500мкд 
Потоа 700мкд а на самиот влез по цена од 900мкд.
Билетите се во строго ограничен број.