info@karti.com.mk

Service Design работилница

декември

14-15

900 мкд

10:00

Symphony Solutions Skopje

Биди дел од првата Service Design работилница во Македонија, организирана од ИТ компанијата Симфони Солушнс.

Запознај се со основите на service design и начинот на кој функционира и се изведува во product и outsourcing компаниите, научи ги 10те чекори  на креирање на сервис и учествувај во размената на искуства и изучување на нови вештини. Дводневната работилница со Катерина Заико - Менаџер на одделот за дизајн во Симфони Солушнс и исто така сертифицирана како UX Master од Nielsen Norman Group, SAFe и Service Design Academy Мастер - се состои од два дела: теоретски и практичен и секој учесник ќе има шанса ново изучените вештини да ги примени во својата секојдневна работа.

Цена на билет: 900 денари (во цената се вклучени храна и пијалок за 2 дена)

Официјален јазик за време на дводневната работилница за service design е англиски јазик.

Што ќе научиш?

●      Што е service dеsign и како функционира во product или outsourcing компанија?

●      10+ чекори на креирање на сервис (теорија и пракса)

●      Работа на реален проект

●      Презентација на резултатите од дводневната работилница

За кого e наменета оваа дводневна работилница?

Дизајнери, продукт менаџери, бизнис аналитичари и ИТ професионалци кои сакаат да создадат високо квалитетен продукт.

Каде се оддржува?

На 14 и 15 декември од 10:00 до 18:00 часот, во канцелариите на Симфони Солушнс Скопје - 3 спрат во зградата на Орка Холдинг на ул. Скупи 3а, 1000 Скопје.