info@karti.com.mk

SEA DANCE FESTIVAL

Фестивалски билет:2050 мкд

30.08-01.09

Плажа Булјарица, Будва

SEA DANCE FESTIVAL

АКТУЕЛНАТА ЦЕНА ЗА ФЕСТИВАЛСКИТЕ БИЛЕТИ ВАЖИ САМО ДО 23.08.2019!

Sea Dance Festival 2019

ВАЖНО за ФЕСТИВАЛСКИ БИЛЕТ:

Билетите се валидни само за државјани на Македонија, што ќе биде неопходно да се докаже со приложување на документ за лична идентификација на местото за замена на билетите со алка. Картата/Ваучерот мора да биде отпечатен. Електронски купените карти/ваучери кои не се отпечатени не се валидни.

Ваучерите задолжително е да се замената за Sea Dance Festival алки. Алката овозможува по еден влез на фестивалот во текот на секој фестивалски ден. Сите информации околу замената, ќе бидат достапни најдоцна 7 дена пред почеток на фестивалот на www.seadancefestival.me .

Оштетената алка е невалидна!

Акцијата важи до 16.08.2019, 00:00 часот.

Важно за АКЦИЈА 3 карти + 1 гратис:

Акцијата важи до 16.08.2019, 00:00 часот.

Селектирајте 3 билети по цена од 2,050.00 денари а по купувањето ќе добиете уште една гратис влезница заедно со останатите, автоматски на Вашата e-mail адреса.

ВАЖНО ЗА Sea Dance Festival КАМП:

Отпечатете го ваучерот и приложете го на Sea Dance Festival местата за замена, за да ја подигнете Вашата алка за камп.

Алката за камп не е валидна за влез на фестивалот и дозволува влез само во кампот.

Електронски купените карти/ваучери кои не се отпечатени не се валидни. Локалната туристичка такса не е вклучена во цената и истата се плаќа директно на рецепцијата од кампот. (околу 1.1 евро на ден)

За фестивалот:

Sea Dance Festival по шести пат ќе се одржи оваа година од 30 август до први септември на плажата Буљарица, Будва, Црна Гора.

Ofenbach, David Guetta I Robin Schulz се досега најавени артисти за годинешното издание.

Sea Dance Festival во 2014 година ја доби наградата за“Best Medium Sized European Festival”

Повеќе на: www.seadancefestival.me