info@karti.com.mk

САНДРА СИЛАЃЕВ – ДЕЈТ

октомври

09

600-1000 мкд

21:00

Филхармонија

САНДРА СИЛАЃЕВ – ДЕЈТ

Квалитетни содржини може да се пронајдат во различни форми на уметноста.
Таков е случајот со претстави во кои може да уживат различни генерации.
Со монодрамата ДЕЈТ, комичарката Сандра Силаѓев, во епицентарот на приказната го поставува очекувањата и надежите наспроти можеби помалку убавата реалност.
И се чини, дека со оваа монодрама допира до многу гледачи кои се наоѓаат во нејзината приказна.
ХИТ претставата ДЕЈТ, во изведба на Сандра Силаѓев на 09 октомври во СКопје
Филхармонија, 21 часот.