info@karti.com.mk

SANDRA AFRIKA

јули

27

400 мкд

00:00

Hangar Night Club, Ohrid

                                                                                                             

 Sandra Afrika 27.07

Влегуваме во долгото лето со атрактивната балсканска ѕвезда Sandra Afrika. Претпознатлива по својот изглед и енергичен настап, како и по големиот број на хитови, Sandra Afrika гарантира одлична забава.

Резервации: 074 24 66 66 & 072 23 88 88