info@karti.com.mk

САКАМ ПИВО ДЕН & КРАФТИНГ ПИВСКИ САЛОН

мај

18

200 мкд

12:00

Плато пред Куршумли ан

5 години „Сакам Пиво“ + Крафтинг Пивски Салон 2019 

Приложете го вашиот ПДФ ваучер при влез на настанот и добијте брендирана чаша за дегустација на пиво. Билетите може да ги набавите и на денот на настанот ( на врата ), по цена од 250 денари.

Порталот за промоција на пивото и пивската култура во Македонија ја прославува својата 5 годишнина од своите активности. За таа цел на 18ти мај е предвидена првата јавна промоција на порталот и првата голема пивска забава на отворено.

Локални пивари, увозници, крафт пивари, занаетчиски пивари, увозници на суровини, специјализирани пабови, 
одлична храна, и супер музика и дружење. се на едно место и само во еден ден.

СЕКОЈ ИМА ПРАВО НА ДОБРО ПИВО, 
НО НЕ ЗАБОРАВАЈ КОНЗУМИРАЈ ОДГОВОРНО И КВАЛИТЕТНО И ВРАТИ СЕ БЕЗБЕДНО.

билетите по цена од 200/250 ден може да ги купите преку мрежата мктикетс , со влезницата добивате чаша на самиот влез на настанот која што може да ја користите во текот на настанот за дегустација на пива (250мл) и задржите за спомен и а добивате и бесплатно пиво од одредени штандови.
постои можност и да си купите цело шише доколку ви се допаѓа некое од домашните производители на пиво. донација е од 100 ден. 

ОРГАНИЗАТОР:
sakampivo.mk - портал за промоција на пивото и пивската култура во Македонија 
пријавување и информации на емаил:
info@sakampivo.mk