info@karti.com.mk

Саем на книга

мај

03-09

50 мкд

10:00

А1 Арена Борис Трајковски

Саем на книга 2022

📣 Издавачите се подготвени да ги понудат своите најнови изданија и својата богата понуда со големи саемски попусти на Саемот за книга 2022.
📅 Саемот на книга ќе се одржи од 3. до 9. мај во Арена Борис Трајковски
📚 Љубителите на книгата ќе може да избираат од понудата на голем број домашни и странски автори, странска литература, стручна, научна и белетристичка литература, книги за млади и деца.
⏰ Работното време на саемот од 10:00 до 20:00 часот