info@karti.com.mk

Саем на книга 2021

септември

08-14

50 мкд

10:00

А1 Арена Борис Трајковски

Саем на книга 2021

 

📣 Издавачите се подготвени да ги понудат своите најнови изданија и својата богата понуда со големи саемски попусти на Саемот за книга 2021.

📅 Саемот на книга ќе се одржи од 8. до 14. септември на отворено - А1 Арена СЦ Борис Трајковски

📚 Љубителите на книгата ќе може да избираат од понудата на голем број домашни и странски автори, странска литература, стручна, научна и белетристичка литература, книги за млади и деца.

😷 Согласно Протоколите за спречување на ширење на коронавирусот, пропишани од Владата на РСМ, за Саeмот на книга 2021 ќе бидат обезбедени сите мерки за кои посетителите и изложувачите ќе бидат соодветно информирани. Заради безбедноста и оваа година Саемот на книга ќе се одржува на отворен простор.

⏰ Работното време на саемот е од 10 до 21 часот, а на 14. септември од 10 до 17 часот.

🎫 Билетите ќе може да се набават онлајн и на билетарите пред влезот на саемот. Истите ќе бидат пушетни во продажба непосрено пред почетокот на Саемот на книга 2021!

Саемот на книга е поддржан од Министерството за култура на Република Северна Македонија и Град Скопје

#безбеднисаеми
#саемнакнига