info@karti.com.mk

Саем на книга 2020

септември

08-14

30 мкд

10:00-20:00

А1 Арена Борис Трајковски на отворено

 
САЕМ НА КНИГА 2020 од 08-14 септември 2020 на отворен простор кај аква паркот во комплексот на А1 арена Борис Трајковски
*Картата може да се искористи во било кој ден за време на траењето на Саем на книга од 08.-14. 09. ( работно време секој ден од 10.00 -20.00 часот а на 14.09 од 10.00 до 17.00 часот)

  Петок, 11.09.2020  од 10.00 – 21.00 часот за посетители ( 09.30 – 21.30 часот за изложувачи)

  Сабота, 12.09.2020 од 10.00 – 22.00 часот за посетители ( 09.30 – 22.30 часот за изложувачи)